Αποθήκευση Εκθεσιακών Περιπτέρων
Διεκπεραίωση τελωνειακών εργασιών

Διεκπεραίωση τελωνειακών εργασιών

Μια εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από διπλωματούχους πιστοποιημένους εκτελωνιστές της εταιρίας μας αναλαμβάνει υπεύθυνα γρήγορα και οικονομικά τις τελωνειακές διατυπώσεις εισαγωγής – εξαγωγής. 

Διεκπεραίωση

Οι τελωνειακές διαδικασίες έχουν σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση των διαδικασιών του εμπορίου.  Αποτελούν παράλληλα και έναν ζωτικό παράγοντα ευμάρειας για τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριοποίηση.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από ειδικά έμπειρους επαγγελματίες σε θέματα τελωνειακών διαδικασιών.

Φροντίζουμε να :

  • είναι πάντοτε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες νομικές και διαδικαστικές αλλαγές
  • να διαθέτουν τα απαιτούμενα εφόδια για να προσφέρουν σε εσάς και την επιχείρησή σας τα κατάλληλα οφέλη σε όλους τους τρόπους μεταφορών.

Ασφάλιση

Όλα τα φορτία που μεταφέρονται από την εταιρεία μας μετά από δική σας επιθυμία μπορεί να είναι πλήρως ασφαλισμένα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπορευμάτων σας.

Στην περίπτωση ζημιάς ή απώλειας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποζημιωθείτε πλήρως για την αξία του φορτίου σας. Η ασφαλιστική μας κάλυψη είναι ολοκληρωμένη και παρέχει προστασία από κάθε είδους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων πυρκαγιάς, κλοπής και φυσικών καταστροφών.

Επιπλέον, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας αναθεωρείται και ενημερώνεται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι παραμένει ενημερωμένο σχετικά με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Με την ασφάλιση φορτίου που διαθέτουμε, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα πολύτιμα αγαθά σας προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.