μετακομισεις ΝΑΤΟ

Transport of MILITARY household goods to and from NATO.

At KONSTANTATOS TRANSPORTATION κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες και τις προκλήσεις της μεταφοράς των οικοκυσκευών και αυτοκινήτων των στρατιωτικών. Ως περήφανος πάροχος υπηρεσιών μετακίνησης σε μέλη του ΝΑΤΟ, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι τα υπάρχοντα και τα οχήματά σας μεταφέρονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο νέο σας σταθμό υπηρεσίας.  

For details, you can send us an email at george@konstantatos.gr

Moving to and from NATO.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο προσωπικό και έχει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις για να χειριστεί τις ειδικές απαιτήσεις των μετακινήσεών σας.

Κατανοούμε τη σημασία της ανάγκη της έγκαιρης παράδοσης και θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι τα υπάρχοντά σας και τα οχήματά σας παραδίδονται στο νέο σας σταθμό υπηρεσίας εντός του χρονοδιαγράμματος. Κατανοούμε επίσης τη σημασία της ασφάλειας κατά τη μεταφορά στρατιωτικών οικιακών ειδών και αυτοκινήτων.

Διαβάστε εδώ για την υπηρεσία μας σχετικά με τη μεταφορά λιμενικών.

Η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη στο χειρισμό υλικών και εξοπλισμού και λαμβάνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις, για να διασφαλίσουμε ότι τα υπάρχοντα και τα οχήματά σας προστατεύονται κατά τη μεταφορά.

NATO - Moving

Εκτός από τις υπηρεσίες μετακόμισης, προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία άλλων υπηρεσιών για να βοηθήσουμε στη μετακόμισή σας. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες συσκευασίας και τοποθέτησης κιβωτίων, λύσεις αποθήκευσης και υπηρεσίες αποστολής οχημάτων. Είτε θέλετε να μεταφέρετε ένα μόνο αυτοκίνητο είτε και περισσότερα οχήματα, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για να διασφαλίσουμε ότι τα οχήματά σας μεταφέρονται με ασφάλεια.

At KONSTANTATOS TRANSPORTATION δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης.

Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις των μετακινήσεων και είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο στρεσογόνο για τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη μετακόμισή σας.