Συσκευασία μεταφορά διαχείριση έργων τέχνης

Η συσκευασία και μεταφορά έργων τέχνης απαιτεί προσοχή και συνέπεια καθώς μια λάθος εκτίμηση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη καταστροφή. Έμπειροι,  εξειδικευμένοι, άρτια καταρτισμένοι συσκευαστές της ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνουν την συσκευασία και διαχείριση έργων τέχνης. Χρησιμοποιώντας υλικά συσκευασίας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά και με την κατασκευή ειδικών ξυλοκιβωτίων ανά περίπτωση, εξασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά. Το άρτια οργανωμένο και πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών μας αναλαμβάνει την ασφαλή,  αξιόπιστη  και γρήγορη παραλαβή παράδοση, σε εκθέσεις,  μουσεία, γκαλερί σε όλα τον κόσμο.

Διεκπεραίωση τελωνειακών εργασιών εισαγωγής – εξαγωγής

Η εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα της ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ που αποτελείται από διπλωματούχους πιστοποιημένους  εκτελωνιστές, αναλαμβάνει υπεύθυνα  γρήγορα και οικονομικά τις τελωνειακές διατυπώσεις εισαγωγής – εξαγωγής .

Μεταφορές: αυτοκινήτων  – μοτοσυκλετών – σκαφών – ελικοπτέρων.

Μεταφορές υψηλών απαιτήσεων και ειδικής διαχείρισης όπως Αντίκες – Συλλεκτικά- Αγωνιστικά – απλά αυτοκίνητα – μηχανές- σκάφοι αναψυχής είναι μια καθημερινή υπόθεση για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Αναλαμβάνουμε την αποκλειστική μεταφορά  σε αγώνες, εκθέσεις, πλειστηριασμούς   σε όλο τον κόσμο. Μεταφορά του σκάφους σας στην μαρίνα που επιθυμείται για να κάνετε εκεί τις διακοπές σας. Μεταφορά του ελικοπτέρου σας σε όλο τον κόσμο.

Ασφάλιση .

Σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης κατά παντός κινδύνου Ρήτρα Α΄  για την ασφάλιση της περιουσίας σας κατά την μεταφορά.

Θα σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε την πρότασης ασφάλισης για τα μεταφερόμενα αντικείμενα σας, ώστε να είστε εξ ολοκλήρου καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο.